5 beste musical nummers


"Time Warp" van de "Rocky Horror Picture Show" (1973)

Hou je van conventionele muziek? Dan is de “Rocky Horror” niets voor jouw. Hou je van modern muziek, slechte sci-fi en echt slechte horror, dan zul je van deze musical genieten. “Time warp” is het bekendste nummer van de film, je krijgt zelf instructies hoe je mee moet dansen met deze cult classieker.

"Singin' in the Rain" uit "Singin' in the Rain" (1952)

Wie kan Gene Kelly vergeten in het top musical nummer over liefde en geluk. Misschien is het een beetje kitsch met het spontaan dansen in de straat, maar mensen die verliefd zijn kunnen zeker relateren.

"Come What May" uit "Moulin Rouge!" (2001)

Hou je van musicals met een modernere touch, dit nummer is een van de beste (en een beetje creepy) Madonna covers ooit. Als je van musicals houdt zul je je dit liefdesnummer moeten gunnen, “Come my Way”

"Music of the Night" van de "Phantom of the Opera" (1986)

Wie houdt er niet van de spookachtige geluiden van de “Music of the Night”. De lyrics zijn fantastisch en de muziek bijna betoverend. Echt een nummer voor musical fans van alle leeftijden.

"Over the Rainbow" van "The Wizard of Oz" (1939)

Een van de meest populaire musicals van alle tijden, “Over the Rainbow” is dan ook het bekendste nummer. Het gaat over Dorothys grijze leven in Kansas en hoe ze hoopt op betere tijden en verassingen die ze zal vinden aan de andere kant van de regenboog. Wie wil niet soms naar de andere kant van de regenboog reizen?

Video Of The Day

Natural Born Killers - road to hell

Kijk Nu

  1. Top 5 Soundtracks
  2. Top 5 Tekenfilm Nummers
  3. Top 5 Musicals
  1. gratis casino spelen